Allt för din fyrbente vän – hunden

Hunden är som bekant människans bästa vän. Och det är något vi ska vara väldigt glada över. För hos vilket annat djur kan du få så mycket kärlek, lojalitet och glädje som du får med en hund? Och det finns bevisade positiva effekter för att vi mår bättre av att ha hund. Men det går åt båda hållen, för människan påverkar även starkt hur bra hunden mår.

Ge din hund ett hälsosamt liv

Hundar behöver mycket motion för att må bra. Men det är också viktigt att hålla koll på att din hund får i sig bra kost i lagom mängder. En bra nivå på hundens hull är viktigt för dess välmående och ger bra förutsättningar för ett långt och välmående liv.

Din hund förtjänar det bästa

Så din hund förtjänar såklart det bästa. Eftersom din hund är din kamrat, din följeslagare och din källa till mycket glädje. Och dessutom en källa till en hel del hälsobringande motion som du får genom att rasta din kamrat. Visst förtjänar din hund den näringsrikaste kosten, de godaste godbitarna, samt de roligaste leksakerna? Samtidigt som hunden är din bästa vän vill du väl vara den bästa vännen din hund kan få?