Hundhotell i Sverige

Ibland har man varken lust eller möjlighet att lämna sin hund hemma när man ska ut och resa. Förr kunde det vara en aning svårt att ta med sin fyrbenta vän, eftersom det var knepigt att få tag på ett hotell som tillät husdjur. Idag ser det dock mycket annorlunda ut och det finns ett flertal hundtillåtna hotell runt om i hela världen. I Sverige har man lyckats riktigt bra med denna typ av hotell och sammanlagt finns över 300 stycken boenden att välja mellan.

För att göra det så enkelt som möjligt har vi satt ihop en lista på hotell där du kan ta med dig din hund. Hotellen är inte rankade efter varken prisklass eller popularitet, utan det som är gemensamt för alla är just möjligheten att ta med sig sitt husdjur. Kom ihåg att alltid kontrollera med hotellet i samband med bokning att erbjudandet fortfarande är tillgänglig, speciellt om du bokar online. Vissa regler och villkor kan förändras med tiden och du vill absolut inte stå utanför hotellet med din hund, utan möjlighet att få komma in.

  • Ronneby Brunn – Planerar du att besöka Blekinge? Då kan hotellet Ronneby Brunn vara något för dig. Hit får du komma tillsammans med din hund och kan dessutom ta del av vacker natur och en riktigt lyxig spaavdelning. På kvällarna anordnas många spännande aktiviteter med både show, dans och musik. Rummen är otroligt luftiga och dessutom inkluderas en härlig frukostbuffé i priset!

 

  • STF Hotell Åre Torg – På STF Hotell Åre Torg är alla djur välkomna! Här kan du njuta av bekväma och modernt inredda rum, samt en terrass som erbjuder en fantastisk utsikt. Precis som namnet beskriver så ligger hotellet mitt på Åre torg, vilket ger möjlighet till många olika upplevelser, shopping och mycket mer.

 

  • Marstrands Havshotell – Marstrands Havshotell ligger beläget i Bohuslän och här samlas människor som vill ta del av en fantastisk utsikt, njuta av spa eller bara strosa runt mellan de vackra byggnaderna. Priset på detta hotell ligger ungefär på 1800 kronor per natt och då inkluderas även en fräsch och riktigt smakrik frukost.

 

  • Hotell Södra Berget – Stora glasfönster som väter mot upplysta byggnader och en pulserande stad. I Sundsvall hittar du Hotell Södra Berget där du kan ta del av en spa-avdelningen, trevliga och fräscha rum och endast 3 km till centrum. För endast 828 kronor per natt får du och din hund sova skönt tillsammans och kan sedan gå upp på morgonen för att avnjuta frukost.

 

  • Best Western Plus Hotel Plaza – Best Western Plus Hotel Plaza i Västerås är ett 4-stjärnigt hotell som verkligen håller en hög standard. Hotellet ligger mycket centralt och passar utmärkt för den som är sugen på shopping. Det finns nämligen hela fem stycken gallerier runt om som du når inom loppet av minuter från ditt hotell. Från hotellets moderna och eleganta skybar kan du titta ut över staden, samtidigt som du slappnar av med en god drink. Priset för ett rum/en natt ligger på cirka 650 kronor och naturligtvis är din hund välkommen att följa med.